Saturday, December 3, 2022
HomeExam TipsRiddle VIII

Riddle VIII

  1. Riddle: What begins with an “e” and only contains one letter?
    Answer: An envelope
  2. Riddle: A word I know, six letters it contains, remove one letter and 12 remains. What is it?
    Answer: Dozens
  3. Riddle: What would you find in the middle of Toronto?
    Answer: The letter “o”
  4. Riddle: You see me once in June, twice in November and not at all in May. What am I?
    Answer: The letter “e”
  5. Riddle: Two in a corner, one in a room, zero in a house, but one in a shelter. What is it?
    Answer: The letter “r”
  6. Riddle: I am the beginning of everything, the end of everywhere. I’m the beginning of eternity, the end of time and space. What am I?
    Answer: Also the letter “e”
  7. Riddle: What 4-letter word can be written forward, backward or upside down, and can still be read from left to right?
    Answer: NOON
  8. Riddle: Forward I am heavy, but backward I am not. What am I?
    Answer: The word “not”
  9. Riddle: What is 3/7 chicken, 2/3 cat and 2/4 goat?
    Answer: Chicago
  10. Riddle: I am a word of letters three; add two and fewer there will be. What word am I?
    Answer: Few
To read Light Lines Daily continuously, join this group..
Previous articleProverbs IX
Next articleRiddle IX

Must Read