1. Riddle: Mary has four daughters, and each of her daughters has a brother. How many children does Mary have?
    Answer: Five—each daughter has the same brother.
  2. Riddle: Which is heavier: a ton of bricks or a ton of feathers?
    Answer: Neither—they both weigh a ton.
  3. Riddle: Three doctors said that Bill was their brother. Bill says he has no brothers. How many brothers does Bill actually have?
    Answer: None. He has three sisters.
  4. Riddle: Two fathers and two sons are in a car, yet there are only three people in the car. How?
    Answer: They are a grandfather, father and son.
  5. Riddle: The day before yesterday I was 21, and next year I will be 24. When is my birthday?
    Answer: December 31; today is January 1.
  6. Riddle: A little girl goes to the store and buys one dozen eggs. As she is going home, all but three break. How many eggs are left unbroken?
    Answer: Three
  7. Riddle: A man describes his daughters, saying, “They are all blonde, but two; all brunette but two; and all redheaded but two.” How many daughters does he have?
    Answer: Three: A blonde, a brunette and a redhead
  8. Riddle: If there are three apples and you take away two, how many apples do you have?
    Answer: You have two apples.
  9. Riddle: A girl has as many brothers as sisters, but each brother has only half as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there in the family?
    Answer: Four sisters and three brothers
  10. Riddle: What five-letter word becomes shorter when you add two letters to it?
    Answer: Short
To read Light Lines Daily continuously, join this group..