Sunday, November 27, 2022
HomeExam TipsRiddle VI

Riddle VI

  1. Riddle: What building has the most stories?
    Answer: The library
  2. Riddle: What tastes better than it smells?
    Answer: Your tongue
  3. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
    Answer: A deck of cards
  4. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
    Answer: Corn
  5. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
    Answer: A coat of paint
  6. Riddle: What has a bottom at the top?
    Answer: Your legs
  7. Riddle: What has four wheels and flies?
    Answer: A garbage truck
  8. Riddle: I am an odd number. Take away a letter and I become even. What number am I?
    Answer: Seven
  9. Riddle: If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five?
    Answer:Nine
  10. Riddle: What three numbers, none of which is zero, give the same result whether they’re added or multiplied?
    Answer: One, two and three
To read Light Lines Daily continuously, join this group..

Must Read