Saturday, December 3, 2022

Riddle V

  1. Riddle: What can you catch, but not throw?
    Answer: A cold
  2. Riddle: What kind of band never plays music?
    Answer: A rubber band
  3. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
    Answer: A comb
  4. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
    Answer: A deck of cards
  5. Riddle: What has words, but never speaks?
    Answer: A book
  6. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
    Answer: A fence
  7. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
    Answer: A stamp
  8. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
    Answer: A glove
  9. Riddle: What has a head and a tail but no body?
    Answer: A coin
  10. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
    Answer: On the corner
To read Light Lines Daily continuously, join this group..

Must Read