Friday, February 3, 2023
HomeExam TipsRiddle IX

Riddle IX

  1. Riddle: The more you take, the more you leave behind. What are they?
    Answer: Footsteps
  2. Riddle: I turn once, what is out will not get in. I turn again, what is in will not get out. What am I?
    Answer: A key
  3. Riddle: People make me, save me, change me, raise me. What am I?
    Answer: Money
  4. Riddle: What breaks yet never falls, and what falls yet never breaks?
    Answer: Day, and night
  5. Riddle: What goes through cities and fields, but never moves?
    Answer: A road
  6. Riddle: I am always hungry and will die if not fed, but whatever I touch will soon turn red. What am I?
    Answer: Fire
  7. Riddle: The person who makes it has no need of it; the person who buys it has no use for it. The person who uses it can neither see nor feel it. What is it?
    Answer: A coffin
  8. Riddle: A man looks at a painting in a museum and says, “Brothers and sisters I have none, but that man’s father is my father’s son.” Who is in the painting?
    Answer: The man’s son
  9. Riddle: With pointed fangs I sit and wait; with piercing force I crunch out fate; grabbing victims, proclaiming might; physically joining with a single bite. What am I?
    Answer: A stapler
  10. Riddle: I have lakes with no water, mountains with no stone and cities with no buildings. What am I?
    Answer: A map
To read Light Lines Daily continuously, join this group..

Must Read