Friday, February 3, 2023
HomeExam TipsRiddle III

Riddle III

  1. Riddle: What can’t be put in a saucepan?
    Answer: It’s lid
  2. Riddle: What goes up and down but doesn’t move?
    Answer: A staircase
  3. Riddle: If you’re running in a race and you pass the person in second place, what place are you in?
    Answer: Second place
  4. Riddle: It belongs to you, but other people use it more than you do. What is it?
    Answer: Your name
  5. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
    Answer: A potato
  6. Riddle: What has one eye, but can’t see?
    Answer: A needle
  7. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
    Answer: A Christmas tree
  8. Riddle: What has hands, but can’t clap?
    Answer: A clock
  9. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
    Answer: A table
  10. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
    Answer: A bed
To read Light Lines Daily continuously, join this group..

Must Read