Sunday, November 27, 2022
HomeExam TipsRiddle II

Riddle II

  1. Riddle: A man dies of old age on his 25 Birthday.How is this possible?
    Answer: He was born on February 29.
  2. Riddle: I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?
    Answer: A bank
  3. Riddle: What can’t talk but will reply when spoken to?
    Answer: An echo
  4. Riddle: The more of this there is, the less you see. What is it?
    Answer: Darkness
  5. Riddle: David’s parents have three sons: Snap, Crackle, and what’s the name of the third son?
    Answer: David
  6. Riddle: I follow you all the time and copy your every move, but you can’t touch me or catch me. What am I?
    Answer: Your shadow
  7. Riddle: What has many keys but can’t open a single lock?
    Answer: A piano
  8. Riddle: What can you hold in your left hand but not in your right?
    Answer: Your right elbow
  9. Riddle: What is black when it’s clean and white when it’s dirty?
    Answer: A chalkboard
  10. Riddle: What gets bigger when more is taken away?
    Answer: A hole
  11. Riddle: I’m light as a feather, yet the strongest person can’t hold me for five minutes. What am I?
    Answer: Your breath
  12. Riddle: I’m found in socks, scarves and mittens; and often in the paws of playful kittens. What am I?
    Answer: Yarn
  13. Riddle: Where does today come before yesterday?
    Answer: The dictionary
  14. Riddle: What invention lets you look right through a wall?
    Answer: A window
  15. Riddle: If you’ve got me, you want to share me; if you share me, you haven’t kept me. What am I?
    Answer: A secret
To read Light Lines Daily continuously, join this group..

Must Read